Hoppa till sidans innehåll

Extra medlemsmöte - viktig info!

19 MAR 2021 22:43
Söndagen den 28 mars kallar styrelsen till ett extra allmänt möte för våra medlemmar.
  • Uppdaterad: 19 MAR 2021 22:43

Vi kommer avhandla frågan - Ska vi sälja anläggningen på Österås till Hässleholms kommun? Föreningen har suttit i diskussioner med kommunen under hösten gällande en ev försäljning av fastigheten. Planer finns på att uppföra ett nytt ridhus och stall till ridskolan. Vi behöver nu veta hur medlemmarna ställer sig till en ev försäljning och kallar därför till detta möte. Det är inte ett slutgiltigt beslut utan en avsiktsförklaring om man kan tänka sig en försäljning eller ej. Vi kan tyvärr inte lämna ut information i förväg då materialet än så länge är ett arbetsmaterial. På söndag kommer vi ge er all information ni behöver för att kunna ta ställning i frågan. Henrik Samevik från Hässleholms kommun kommer att delta i mötet för att besvara frågor.
Ett stort beslut för vår förening och det är därför av yttersta vikt att så många som möjligt deltar i mötet. För att vara röstberättigad krävs att man betalt in medlemsavgiften för i år.
Anmälan mailas till This is a mailto link senast lördag 27 Mars. Mötet kommer ske digitalt och länk skickas ut till alla som anmäler sig.
OBS inga andra frågor kommer att avhandlas på detta möte!
Skribent: Emma
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hässleholms Hästsportförening - Ridsport
C/O Jenny Nilsson, Briljantstigen 25
28232 Tyringe

Besöksadress:
Ridhusvägen 12
28135 Hässleholm

Kontakt:
Tel: 0730305839
E-post: hlmhastsport@hotmail...

Se all info